CLEANmaxx Akku Zyklonstaubsauger Porszívó

A kézi porszívó a ház minden felületére használható. Ez a kézi porszívó akkumulátor megszabadítja a billentyűzeteket, bútorokat, autóüléseket, szőnyegeket, lépcsőket és még sok minden mást. a portól, szennyeződéstől is. A vezeték nélküli porszívónak van egy elemjelzője, amely megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, így időben újratölthető.

Mentes a bosszantó kábelektől, hatékonyan tisztíthatja bármikor, bárhol. Nagyteljesítményű akkumulátorának köszönhetően akár 30 percig is vákuumba kerülhet, például a lakás vagy autó alapos tisztításához. Az akkumulátor eltávolítható.

A kivehető porzsáknak köszönhetően könnyen ürítheti a tartályban felgyülemlett szemetet, selejtezheti és visszahelyezheti a tartályt. A porszívás táska nélkül nem csak egyszerűen használható, de környezetbarát is. Nincs több kiegészítő, mint például porszívózsák vásárlása, mert a tartály kiöblíthető.

A kézi porszívó széles kiegészítő tartozékkal van ellátva, és nem igényel kiegészítő alkatrészeket. A kiegészítők tartalmaznak egy repedésfúvókát, 1 "Power Rotation" padlófúvókát és 1 porkefét. Beleértve az alumíniumcsövet, illesztéssel, 80 cm-ig meghosszabbítható. A merev hosszabbító cső biztosítja a kézi porszívó stabilitását.

Az Ön igényeitől függően a stabil fémhosszabbító cső segítségével a porszívót rövid idő alatt hengeres porszívóvá alakíthatja, anélkül hogy kompakt, vezeték nélküli kézi porszívó maradna. Könnyen és hatékonyan tisztítható bármikor, bárhol.

20 000 Ft